चोखा
सामग्री :-
आलू -४
प्याज -१ बड़ा महीन कतरल
हरियर मरिचा -२ गो महीन कतरल
लहशुन -५ जावा महीन कतरल
धनिया पत्ता - १/२ कटोरी महीन कतरल
नून - स्वाद के अनुसार
सरसो तेल - २ चम्मच
तरीका:-
आलू के उसीन ली। अब ओह मे सब समान मिला दी। खूब निमन से सान दी। हो गइल चोखा तैयार।
चटनी
सामग्री :-
धनिया -१ गुच्छा (तकरीबन २०० ग्राम)
लहसुन -१ पुरा (तकरीबन ५० ग्राम)
हरिअर मरिचा -३से ४
खटाई स्वाद अनुसार
नून स्वाद अनुसार
सरसों तेल - २ चम्मच
विधि
सब चीज़ मिला के पीस ली । ऊपर से सरसों तेल मिला ली। हो गइल चटनी तैयार।
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
bahut badhia
Post a Comment